На 12 юни Nintendo обяви, че вече можете да играете Fotnite на Swtich. В рамките на по-малко от 24 часа играта има повече от 2 милиона тегления, споделя Реджи Филс-Айме – президент на Nintendo of America. Това се дължи на факта, че много от любителите на Fornite искат да могат да играят навсякъде. Другото, което е – можете да синхронизирате Epic акаунта си на няколко платформи.

Nintendo донякъде беше саботирана от Sony, след като вторите не позволяват на притежателите на PS4 да използват акаунтите си на други конкуренти платформи. Sony все още не са дали обяснение за действията си. Въпреки това обаче изглежда има достатъчно фенове на Fortnite, които притежават Switch. Не трябва да забравяме и това, че играта е безплатна за Switch, което също доста допринася за тези 2 милиона, които споменахме.

Наскоро от Epic Games съобщиха, че Fornite има 125 милиона регистрирани играчи, откакто играта излезе миналата година през юли. Голяма част от тях играят Fortnite Battle Royale. Сега когато играта я има и за Switch, единствената платформа, на която все още не можете да се любувате на Fortnite, е Android. От компанията обаче споделят, че това ще се промени през лятото.

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове:
Най-четени
Всички

Samsung Galaxy S10+ с 12 GB RAM счупи Android рекорда за бързина

204 | 16.02.2019
Още от Play

Най-скъпата игра на всички времена? (СНИМКА)

9 | 16.02.2019