Неотдавна Electronic Arts обяви, че FIFA 20 ще предостави възможност играчите да изберат да градят кариера като представители на женския пол за първи път в историята на играта. Сега ще можете да наставлявате футболния си отбор като жена или мъж. Добавянето на опцията за жени мениджъри е част от по-обхватните промени, които FIFA 20 ще види с въвеждането на по-изтънчена система за редактор на аватари.

Това не е първият път, в който можете да играете с жени във FIFA игра. FIFA 16 позволи на играчите да избират ограничен брой женски национални отбори като отбора на САЩ, спечелил Световното първенство, да се състезават във футболни мачове. Въпреки това кариерният режим, при който играчите менажират избран от тях отбор, бе възможен само с мъж треньор. Новият редактор на аватари във FIFA 20 най-накрая ще промени това.

Виж още: Това ли е портативната Xbox конзола на Microsoft? (СНИМКИ)

Редакторът на аватари може да се похвали с голямо разнообразие от опции за персонализиране на персонажите. Играчите не само ще могат да избират между мъже или жени - те ще имат възможност да променят множество характеристики, включително цвета на кожата, прическата, дрехите и аксесоарите.

Ако искате да застанете начело на най-добрия футболен отбор в света и да го изведете до висоти като представител на нежния пол, FIFA 20 идва за Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows и Xbox One на 27 септември.

Тагове: