След като ни предложи всяко възможно футболно състезание като част от своята поредица FIFA, на ЕА не остава нищо друго освен да изведе красивата игра извън официалните терени. В новата FIFA 20 акцентът пада върху нов режим, наречен Лига Volta – състезание, вдъхновено от уличния футбол. В него играете с доста по-малки отбори от между 3 и 5 играчи и може да мерите сили както в сингъл кампании и отделни лиги, така и да обогатите уличния футбол с присъствието на истински професионални футболисти.

Ако това ви звучи познато, значи без съмнение сте се докосвали до чудесната конзолна поредица FIFA Street, на която новият режим е духовен наследник.

Извън това, както подобава на всяко поредна издание в спортна поредица, FIFA 20 обещава традиционни подобрения като по-добър изкуствен интелект на играчите, повече контрол върху движенията им и по-добра физика на топката.

В анонса си ЕА не споменава Switch версия на FIFA 20. Това не отхвърля непременно възможността за такава, но ако я има, FIFA 20 за хибридната конзола може да бъде просто ъпдейт на  съставите. Сегашните версии на FIFA за Switch не използват енджина Frostbite на ЕА и имат проблеми със скромния хардуер и ограниченото пространство на системата. Всичко това може да направи портването на големи нови допълнения като Volta трудни.

FIFA 20 излиза на 27-ми септември за РС, PS4 и Xbox One.   

Виж още: Турнирът Fortlife комбинира любимата ти игра и още нещо - заслужава си!

 Тагове: