Миналата седмица започнахме с подреждането на най-сексапилните мъжки персонажи от видео игрите. Все пак трябваше да дойде и техния ред, след като обърнахме специално внимание на дамите в два поредни материала. Може да видите кои господа взеха местата между 14 и 8 позиция. Ето ги набързо и тук, за да имате представа кой вече е включен.

14. Агент 47 - поредицата Hitman
13. Кратос - поредицата God of War
12. Гордън Фриймън - поредицата Half-Life
11. Лeон Скот Кенеди - поредицата Resident Evil
10. Едуард Кенуей - Assassin’s Creed IV: Black Flag (Алтаир, Ецио)
9. Буукър ДеУит - BioShock Infinite
8. Нейтън Дрейк - поредицата Uncharted

Напомням как протече подбора:

- Само една пич от франчайз. Иначе цялата класация можеше да се състои изцяло от персонажи от Final Fantasy. Да, афинитета ми към JRPG-та е пословичен.
- Класираните имат голяма роля в съответната игра, а не са просто незначително NPC.
- Извънземни раси влизат в класацията, защото очевидно съм бъгаво същество и намирам извънземни чудовища за секси.
- League of Legends беше дисквалифицирана. Също както при дамите, така и при господата има твърде много атрактивни мръвки, за да мога да направя избор.
- MMO-тата бяха дисквалифицирани. Иначе Илидан Стормейдж вероятно ще е да е в Топ 3 (вече изяснихме, че харесвам чудовища).

Да започваме!

7. Кълен Ръдърфорд - поредицата Dragon Age

Бивш тамплиер, бивш капитан на Ордена в Къркуоу и настоящ командир на армиите на Инквизицията. Впечатляващо професионално портфолио, придружено с още по-впечатляваща визия и трагична история, разглеждаща зависимостта към наркотични вещества във фентъзи свят.

Кълен като че ли е събирателен образ на най-доброто и интересното от предхождащите го секси мъже на Dragon Age франчайза. Той има кралската осанка на Алистър от Origins, трагизма на Фенрис от Dragon Age 2, тънкото чувство за хумор на оригиналния Андерс от Awakening и интелекта, експертизата и стратегическото мислене на Логейн Мак Тир от Origins. Пък и вероятно е основоположника на якетата с пухчета на качулката, които са толкова популярни сред българските мъже днес.

Респект?

6. Балтиър - Final Fantasy XII

Някой ден поредицата Final Fantasy ще ме затрие. Клауд Страйф, Зак Феър, Винсънт Валентайн, всички от FFXV… Има твърде много яки мъже тук и JRPG-пристрастеното ми сърчице едва избра един от тях. Първо Зак от Crysis Core беше заел класацията, после Винсънт от FFVII, след него Арън от FFX… Накрая се спрях на Фрамран миед Бунанса, известен още като Балтиер. Причината? Балтиер е небесен пират ала “Хан-Соло среща Робин Худ”, който си има летящ кораб (!) и най-добрият му приятел е FF еквивалента на плейбой зайче, който обаче той третира с уважение и топлота.

Елегантно саркастичен, със страхотен вкус за дрехи и сексапилния глас на Гидеон Емери, Балтиер може да те разтопи с присъствието си в кътсцените на Final Fantasy XII. И е единственото нещо, което прави 6 часовия дънджън преди финала поне малко поносим. Както и пословично скучната история на FF XII.

5. Данте - поредицата Devil May Cry

Женският фен култ около оригиналния белокос Данте от поредицата Devil May Cry е толкова (изненадващо) голям, че в множество форуми редовно се обсъжда неговата сексуалност и дори теми като “колко ли твърди са плочките на Данте”. Сайтове като Pintrest са пълни с направени от феновете рисунки на сексапилния полу-демон и, честно, те са дар небесен.

Съжалявам нов Данте, не можеш да стъпиш на малкия пръст на старата ти итерация и магнетичното му екранно присъствие. Оригиналния Данте знае как да яде пица, убива демони и краде сърца. И винаги го прави със стил.

4. Принцът - поредицата The Prince of Persia

Принцът стартира гейминг кариерата си като типичен… принц. През годините премина през няколко итерации, които само извайваха все по-добре и по-добре сексапилния му облик.

Той е богат, помпозен, мисли си, че е (и е) в центъра на вселената и със сигурност знае как влияе на дамите. С развитието на историята му в Sands of Time например той става все по-добър като личност и се превръща от просто секси мръвка, в ярък и запомнящ се персонаж. А в следващите части, след като открива тайната на черната очна линия, е просто невъзможно да откъснем поглед от него. Особено в Warrior Within.

3. Гарус Вакариан - оригиналната трилогия Mass Effect

Не, няма да се извиня за това. Гарус Вакариан наистина е в топ 3 и не ми пука, че е плашещо изглеждащо извънземно. Той е голямата любов на моята ФемШеп и е най-добрият танцьор на танго в цялата галактика. Предизвиквам ви да ми докажете обратното!

Шегата на страна, не мисля, че много хора ще са учудени, че Гарус е тук и е на толкова висока позиция. Той е един от най-обичаните персонажи в историята на видео игрите изобщо и “Няма Шепард без Вакариан”. Дали ще е най-добрият ви приятел или романтичната опора на ФемШем, който ще изкрещи “Шегуваш се с мен!” когато го изпращате обратно на Normandy и атакувате Соверин без него - Mass Effect не би била същата без него.

Леко смотан по въпросите за сексуалните интеракции, очарователно старателен с калибрацията на оръжия, забавен и с изключително сексапилен глас. Гарус е перфектното гадже, което дори знае, че предпочитате да ви заведат да стреляте със снайпери, отколкото да ви изведат на кино.

2. Снейк - Metal Gear Solid

Много се чудех дали Снейк да не бъде първи. Все пак той беше първият мъжки екземпляр от видео игра, който някога ме е накарал да си кажа “Оооо, този е сладък!”. С изтерзаното си минало, множество белези и жесток глас (благодаря ви, Дейвид Хейтър и Кийфър Съдърланд!), Снейк е мъжкар от най-висока класа. Отиват му и прилепналите панталони, и превръзката. И вероятно е причината до ден днешен да харесвам основно мъже с бради.

Изключително интелигентен, умел с технологиите и високотехнологичните оръжия. Той е истински военен герой, който постоянно се старае да подобри себе си и да е във връзка с емоциите си. Освен това не всеки мъж има нивото на тестостерон, нужно за да изглежда зверски мъжествен с бандана, та Снейк бие почти цялата конкуренция и по това направление.

Но няма как да бие...

1. Гералт от Ривия - трилогията The Witcher

От къде да започна! Висок, мускулест, кален в битка. С магнетични животински очи, бяла коса и напълно контролиран, спокоен глас, който те обърква тотално защото не знаеш какво си мисли.

Напълно разбирам магьосниците от света на “Вещера”. Гералт е супер сексапилен и привлекателен и никой не би му простил. Особено ако си пада по по-изтерзано изглеждащи мъже с епични белези. Гералт е брутално трениран убиец на чудовища (и хора) с почти суперчовешки способности. Тежкият му път като професионален Вещер го е лишил от много щастливи моменти, но той продължава да бъде отдадена бащинска фигура на своята Цирила. Той е вълк единак, до който с удоволствие бих тичала.

Любимият ми Гералт? Със сигурност този от The Witcher 3 с прекрасната му брада. Пък и кой може да забрави еротичните сцени в последния “Вещер”?

Honorable Mentions:

Ниер - Nier Gestalt
Рию Хайабуса - поредицата Ninja Gaiden
Джим Рейнър - StarCraft II
Артас Менетил - WarCraft III
Алукард - поредицата Castelvania
Ханзо - Overwatch

Пропуснахме ли някой в класацията? Споделете в коментарите!

Тагове: