Apple обяви серията iPhone 14 тази седмица и се оказва, че стандартните iPhone 14 и iPhone 14 Plus са по-малък ъпрейд, отколкото бихте очаквали. Телефоните все още са останали с миналогодишния процесор, широкия прорез и 12 MP основна камера.

Сега се оказва, че дори дъщерята на Стив Джобс Ева се подиграва на iPhone 14. Джобс използва своя профил в Instagram, за да сподели шеговито изображение, с което се закача новите телефони.

„Преминавам от iPhone 13 на iPhone 14 след обявяването на Apple днес“, гласи надписът на изображението. Самата снимка показва мъж, който държи същата риза, която носи в момента.

Стандартните модели iPhone 14 на Apple пропускат процесора A16, новия прорез на дисплея и 48 MP основните камери, наблюдавани при вариантите на iPhone 14 Pro. Така че можем да разберем защо хората смятат, че стандартните устройства не са истински ъпгрейд.

Всъщност може да ви е по-добре с покупката именно на iPhone 13 сега, когато той започва от 699 долара, за разлика от началната цена на iPhone 14 от 799 долара. В крайна сметка получавате същия процесор и прорез, както и същата 12 MP резолюция на основната камера (макар и с по-малък сензор).

Снимка: Apple

Виж още: Странни дупки на океанското дъно - портал към мистериозен свят?

 

Тагове: