Вече сме във вихъра на годишните ни технологични награди, което означава само едно - време е за нов късметлия, който да грабне поредното страхотно предложение. Този път това е чудесният фотопринтер HP DeskJet Ink Advantage 3785, който ще намери нов дом при един от от гласувалите в HiEnd EPA (Entertainment Product Awards) и HiEnd ECA (Entertainment Content Award).

Казват, че снимката е по-изразителна от хиляди думи, и това наистина е така. Дори само един кадър може да запази и разкаже безброй спомени от чудни пътешествия или спиращи дъха пътешествия.

А какъв по-добър начин да запазиш този кадър от това да го отпечаташ на висококачествен принтер като това чудесно предложение на НР.

Новият HP DeskJet Ink Advantage 3785 е най-малкият all in one принтер, който дава светлина на всички яки мигове по всяко време на деня. Пътят на снимката от вашия Instagram и Facebook профил е невероятно кратък. Благодарение на специалното приложение HP Social Media Snapshots можеш директно да изтеглиш снимките от социалните мрежи, при това на нетрадиционна фотохартия (HP Social Media Snapshot Removable sticky photo paper), която пък ти дава свободата да лепиш снимките практически навсякъде около теб, за да ти напомнят всички онези незабравими мигове. Готино, нали?

Както обикновено, денят на наградите е петък (24 ноември), когато ще може да проследите тегленето на живо в нашата Facebook страница.

И не забравяйте, все още не е късно да гласувате за най-добрите продукти и най-доброто съдържание на 2017 г. Какво чакате, направете го!

Тагове: