Годишните ни технологични награди започнаха преди по-малко от седмица, а днес е време разкрием първите ни седмични награди. Както разбирате от заглавието, това са две бройки от изключително успешната и вълнуваща игра Assassin's Creed: Origins, осигурени от Ubisoft Sofia! Те са за конзолата PS4 и ще са подарък за един от гласувалите в HiEnd EPA (Entertainment Product Awards) и за един, дал своя глас в HiEnd ECA (Entertainment Content Award).

Само няколко дни след началото на гласуването вече се оформят вашите фаворити, но засега ще ги запазим в тайна – има прекалено много до края и всичко може да се промени... Добре, ще издам съвсем мъничко. Категорията „Смартфон висок клас“ е изключително оспорвана, макар вече да се заформиха трите модела, който ще спорят за първото място. В „Блокбъстър“ на годината „Тор: Рагнарок“ има сериозна скорост, но един друг филм на Marvel е само на няколко гласа зад него. При текущите сериали имаме много ясно израден фаворит, а при... о, мисля, че вече казах достатъчно.

Нека все пак да се върна към заглавието. Тази година отново ви очакват интересни седмични награди, като първата от тях вече е ясна – може би една от най-добрите игри от поредицата Assassin's Creed в последните години. Древен Египет, пирамиди, красиви локации, интересни мисии... всъщност всичко можете да научите от пълното ни ревю (ето тук).

Как можете да спечелите играта? Всъщност е много лесно – просто гласувайте! По-малките седмични награди ще се теглят измежду хората, гласували до този момент. Но не се притеснявайте! Дори да спечелите седмична награда, това не означава, че отпадате от томболата за конзола Sony PlayStation 4 Pro + PlayStation VR + PlayStation Camera (HiEnd EPA 2017-2018, която се осъществява с любезната подкрепа на Sony и ДСК) и 55-инчов OLED телевизор Philips с Ambilight (HiEnd ECA 2017-2018, която се осъществява с любезната подкрепа на Philips). 

Този петък ще наградим двама от вас (по един гласувал във всяка от инициативите) с по едно копие. Тегленето ще стане на живо този петък (10 ноември) във Facebook страницата ни, като ще си поговорим малко повече за номинациите, как избрахме някои от претендентите и ще отговаряме на въпросите ви.

Очакваме ви на glasuvai.hicomm.bg! Копията на Assassin's Creed: Origins са любезно предоставени от Ubisoft Sofia.

Тагове: