Може би много от вас очакват с интерес новия филм от поредицата „Трите хикса“. А може би много дори не знаеха за съществуването му. Е, независимо от коя група сте, време е да се срещнем отново с повелителя на екстремните спортове Ксандър Кейдж, който се оказа и изключително полезен за Агенцията за национална сигурност в първия филм от поредицата. Кейдж е не само безстрашен, но и изключително добър в разрухата - почти собственоръчно се справи с престъпната организация Анархия 99 в първия филм, излязъл през 2002 година. Последва продължението „Трите хикса 2: Следващо ниво“, в което стана ясно, че Кейдж е убит. Правителството бързо си намери заместник в лицето на Дариус Стоун (Айс Кюб), за да се оформи един истински кино провал.

Дали следва нов? Ще го разберем на 20 януари 2017 година, когато по кината ще се завърти xXx: The Return of Xander Cage (“Трите хикса: Отново в играта“). Какво можем да очакваме от филма? Ако се доверим на трейлъра, много екшън, много каскади (сериозна част от тях прекомерно нелепи) и много скромно облечени жени.

Ксандър Кейдж не успява дълго да се скрие от правителството. Този път е натоварен с още по-опасна и важна мисия – да открие смъртоносното оръжие „Кутията на Пандора“ и да разобличи всеки злодей, който се изправи на пътя му. Режисьор на лентата е Ди Джей Карузо („Дисърбия“, „Орлово око“), а в актьорския състав се завръща Самюел Джаксън (в ролята на агент Аугустъс Гибънс). Сред новите имена във филма са Нина Добрев, Дони Йен, Руби Роуз и Тони Колет.

Сега ви оставяме да се насладите на трейлърa, за да видите точно колко умело Кейдж може да кара ски в джунгла и мотор по морските вълни.
А разбрахте ли, че Rise of the Tomb Raider ще има допълнително VR съдържание за PS4?

Тагове: