В случай че все още не сте разбрали, наличността на серията Samsung Galaxy S22 по магазините най-вероятно ще бъде отложена с няколко седмици заради недостига на чипове. Но ако все пак желаете да поизчакате и да си купите Samsung Galaxy S22 Ultra, ще ви харесат и тези нови официални маркетингови изображения, изтекли от Евън Блас.

Наборът от изображения ни предоставя може би най-подробния поглед към водещия модел досега. В него също са споменати няколко спецификации на модела по отношение на неговия дисплей и настройка на камерата.

Започвайки с предния дизайн, S22 Ultra не изглежда много по-различно от Note 20 Ultra, пуснат през август 2020 г. И за разлика от по-достъпните си братя и сестри телефонът също изглежда няма еднакви рамки навсякъде благодарение на все така тънката "брадичка". Показани са два цвята, а именно зелен и бронз, въпреки че телефонът очевидно ще се продава в повече цветови опции.

Едно от изображенията описва спецификациите на дисплея на Galaxy S22 Ultra, показвайки, че той има 6.8-инчов QHD+ Dynamic AMOLED 2X панел, с поддръжка за HDR10+, 120 Hz адаптивна честота на опресняване и 1750 нита пикова яркост. Телефонът е с размери 163.3 x 77.9 x 8.9 мм, което, макар да е почти същото като Note 20 Ultra, вероятно ще се усеща значително по-дебел в ръка спрямо 8.1 мм на Note.

Спецификациите на камерата също са подробни, което показва, че отпред има 40 MP сензор с бленда f/2.2. Настройката на задната четворна камера се състои от 108 MP (f/1.8) основна камера, 12 MP (f/2.2) ултраширока камера и няколко 10 MP телефото камери с f/2.4 и f/4.9 бленда. Ще се поддържа 8K Super HDR видеозапис.

Съдържанието на кутията също беше разкрито и показва, че Galaxy S22 Ultra ще бъде придружен от S Pen стилус, USB-C към USB-C кабел и инструмент за изваждане на SIM карта. Зарядното устройство отново е пропуснато, така че няма изненади, но доставката на S Pen с устройството е нещо невиждано от серията Note.


Снимка: Twitter/Dohyun Kim

Виж ощеЧакането за новия Galaxy S22 Ultra може да се окаже изненадващо дълго