В оставащото време до IFA най-вероятно ще изтече много информация за всякаква техника. Nokia наскоро загатнаха, че също са подготвили няколко неща, а сега случаен туит изглежда показа Nokia 7.2. Служител на ZEISS изтри поста малко след като беше качен, но разбира се, каквото бъде качено в интернет, си остава там завинаги.

Снимката ни дава основна информация за някои неща по телефона. Той ще има три камери, разположени в кръгла издатина (напомняща за дизайна на Motorola) и също ще има вградени ZEISS Optics. Под камерите се намира сензор за пръстови отпечатъци.

След тази снимка вече знаем със сигурност, че изтеклите фотоси на устройство през юли са на Nokia 7.2. Тогава устройството бе скрито от кейс, но със същите камери. Това значи, че новият телефон ще е с прорез на екрана във формата на капка и с Android 9.0 Pie. Другото, което се вижда на снимките, е, че основната камера е 48 МР.

Все още не знаем много за устройството, но според изтеклата информация би следвало да излезе през септември. Това означава, че най-вероятно ще го видим официално на IFA на 6 септември.

Ако се вълнувате какви нови телефони ще ни покажат на IFA и искате да закупите някой от тях, но не ви се чака до заплата, може да се възползвате от А1 Кредитна карта. Научете повече.

Вижте още: Samsung гони 100+ мегапикселови сензори дори за Galaxy от среден клас? (СНИМКА)

 

Тагове: