D-Link разкри множество нови устройства, на които компанията ще разчита през следващата година. В случая става въпрос за ново поколение смарт mesh Wi-Fi рутери, редица нови mydlink камери, които работят с Amazon Alexa и Google Assistant, както и нови функционалности в приложението mydlink.

Актуализациите за приложението mydlink включват две нови функции – Rich Notifications и Smart Recaps, които дават на потребителите по-голям контрол върху техните домове/офиси бързо и лесно. Това включва получаване на моментални снимки в случай на засечено движение, възможност да бъде повикан контакт при спешен случай, когато е получено известие, възможност за създаване от потребителя на кратък timelapse видеоклип от заснетите кадри и възможност за филтриране на съществуващите видеозаписи по тип на засеченото събитие.

Компанията представи и новата серия mesh рутери Exo. В случая говорим за три модела - IR-3060 AC3000, DIR-2660 AC2600 и DIR-1960 AC1900 смарт. И трите модела ще предложат поддръжка на гласово управление чрез устройства, поддържащи Google Assistant и Amazon Alexa, мощен двуядрен процесор 880 MHz за интензивна мрежова активност, което позволява на потребителите да се наслаждават на видео стрийминг без прекъсвания, игри без забавяне и сърфиране с висока скорост и вграден Speedtest® от Ookla® за тестване скоростта на интернет връзката. Не на последно място и трите модела ще предложат автоматични актуализации на фърмуеъра.

D-Link обяви и две камери – DCS-8600LH и DCS-8515LH. Първата е добро решение за наблюдение на всяко пространство при всякакви климатични условия със своето широкоъгълно зрително поле от 135 градуса, водоустойчив корпус по стандарта IP65, 7-метров IP65 кабел и възможност за работа при температури от -25°С до 45°С. Тя предлага и функционалност за нощно виждане до 7 метра, двупосочно аудио чрез вграден микрофон и високоговорител, детектор на движение, запис в облака и съвместимост с Google Assistant, Amazon Alexa и IFTTT.

Що се отнася до DCS-8515LH, тя осигурява на потребителите мониторинг на цялата стая благодарение на своето широкоъгълно зрително поле от 120 градуса и обхвата от 340/105 градуса на панорамиране/накланяне. Интелигентното панорамиране и накланяне с цел автоматично проследяване позволява автоматично следене на обектите при движението им в стаята, а поддържаната функция за нощно виждане позволява камерата да „вижда“ до 5 метра при пълна тъмнина.

CES19: PlayStation 4 няма спирачка. Marvel's Spider-Man, също!

---

CES19: Новият OLED телевизор на LG се навива на руло, когато не го гледате (ВИДЕО)

Тагове: