Samsung обяви, че посредством софтуерна актуализация Galaxy Buds са възнаградени с нови функции за свързване, досега налични само при Galaxy Buds+. Тези функции ще позволят потребителите на Galaxy Buds да се наслаждават на любимата си музика напълно безжично и по-лесно от всякога, независимо дали използват своите слушалки, докато спортуват, работят или пък прекарват време у дома.

Свържи лесно Galaxy Buds със своя компютър

С опцията Microsoft Swift Pair сега можеш лесно да свържеш своите Galaxy Buds с компютър, който използва операционна система Windows 10. Това ти позволява пълноценно да се наслаждаваш на иновативното качество на звука от Galaxy Buds при дейности, свързани с работния процес, като видео срещи, или пък докато слушаш музиката, която те зарежда през работния ти ден.

Виж още: Stay Home Festival: Атаката на диджеите

Благодарение на добавената съвместимост със Swift Pair, Galaxy Buds се присъединяват към Galaxy Buds+ в поддържането на множество свързани изживявания със смартфони и компютри3. Това ти предоставя свободата да се свързваш и да превключваш лесно между любимите си устройства.

Включи звука от заобикалящия те свят или пък го изключи

Чрез новия ъпдейт на Galaxy Buds можеш за първи път автоматично да усетиш изживяването от функцията Ambient Sound. Поставяйки своите Buds, продължаваш да чуваш какво става около теб и оставаш свързан с околния свят, дори когато гледаш филм или слушаш любимите си песни с усилен звук. Вече можеш да се насладиш на Ambient Sound дори само чрез едната слушалка, което ти позволява да избираш кога и как да включиш или пък изключиш звука от заобикалящата те среда.

Зареди мигновено своята персонализирана плейлиста само с едно докосване

Само с едно докосване потребителите на Spotify могат мигновено да активират своята персонализирана музикална селекция на своите Galaxy Buds. С лесния Tap & Hold жест можеш да стартираш Spotify и да рестартираш музиката от момента, в който си спрял да слушаш5. Ако пък не ти се слуша точно нея в този момент, можеш отново да докоснеш и задържиш и Spotify ще ти предложи плейлисти, специално изготвени за теб, за да се насладиш на нови песни чрез своите Galaxy Buds. Тези актуализации ти предоставят възможността да зареждаш своята любима музика в мига, в който пожелаеш, докато стартираш своята тренировка или своя нов ден.