Минаха няколко месеца от update-а 10.0 на Tesla, който донесе Cuphead, Netflix и YouTube на своите автомобилни системи, и изглежда, че се задават още по-интересни неща. В tweet на Илон Мъск разбираме, че "празнична" актуализация ще добави фермерското RPG Stardew Valley, както споменава и за ново sneak превю на Full Self-driving-а.

В допълнение към това, че са готини, игрите в автомобилите на Tesla са предназначени да помогнат на собствениците си да убиват времето, докато зареждат на supercharger-ите. Stardew Valley е перфектната игра за това. Просто страхотен начин да накараш 30 минути да се усетят като един миг. Имаш 10 минути за губене? Защо не се погрижиш за посевите си, да изследваш мините или да хванеш малко риба?

Относно пълното самостоятелно шофиране (FSD) то би било заглавие само по себе си, но интересното е, че никой наистина не знае точно какво ще ни се представи или какво ще включва превюто. Но то идва!

Виждали сме много клипове от седаните и вановете на кармейкърите, които се скитат по пътищата без човешка намеса. Очаква се бетата да се разшири и тези гледки да станат по-чести. По-рано тази година Мъск каза, че Tesla ще бъде в състояние да се самошофира до края на 2019, след което можем да очакваме и Tesla робо-таксита през 2020, а до тогава не остана много време...

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: