AGON by AOC, глобалната марка за геймърски монитори и IT аксесоари, е решена да предефинира потапянето в игрите с пускането на модела AGON AG405UXC. Този 40" (100 см) плосък, ултраширок (21:9) геймърски монитор, част от високооценяваната серия AGON, е истински атлет в представянето със своя IPS панел с резолюция 3440x1440 и 144 Hz честота на опресняване. Проектиран да запленява и ангажира, AG405UXC е тук, за да постави нов стандарт на пазара на ултрашироки геймърски монитори.

Разширяване на гейминг сцената

AG405UXC, със своя 40" плосък, ултраширок IPS панел, предлага обширна гейминг среда, която поглъща играча в екшъна. С UWQHD резолюция от 3440x1440 AG405UXC осигурява остри и детайлни изображения. Честотата на опресняване от 144 Hz и времето за реакция на пикселите от 1 ms MPRT гарантират гладък и отзивчив геймплей.
AG405UXC е перфектна компания за стриймъри и създатели на съдържание, които могат да използват допълнителното хоризонтално пространство, за да включат своя чат прозорец или стрийминг софтуер, или да го използват, за да наблюдават времевата линия, докато редактират заснетия материал.


Върхово представяне в ултраширок формат
Със своя плосък, ултраширок IPS панел AG405UXC е проектиран за геймъри, които отдават приоритет на високоскоростното представяне и върховото качество на изображенията на дисплей с голям размер. Този монитор предлага 144 Hz честота на опресняване и 1 ms MPRT време за реакция, които гарантират високоскоростно преживяване в динамичните игри.
Внушителният размер и ултраширокият формат 21:9 на AG405UXC предлагат отличително предимство на геймърите, особено на тези, които играят стратегии, симулатори и RPG. Тези жанрове често предлагат комплицирани интерфейси и обширни среди, а допълнителното екранно пространство позволява на геймърите да получат по-широк поглед върху геймърските светове. Играчите могат да достъпват множество менюта едновременно, без да претрупват интерфейса на екрана. Ултраширокият формат подобрява геймърското преживяване в рейсинг и летателните симулатори като осигурява по-широко зрително поле, което много по-добре наподобява естествения обхват на човешкото зрение. Това увеличава потапянето и осигурява конкурентно предимство, като позволява на геймърите да виждат повече от виртуалния свят без нужда от увеличаване или скролиране. Със своята комбинация от размер, формат и високопроизводителни функции AG405UXC е проектиран да извиси геймърското преживяване в широк набор от игрови заглавия.
AG405UXC поддържа интуитивния софтуер AOC G-Menu, който позволява лесно персонализиране на настройките на монитора, включително цветовете, overdrive и специфични геймърски функции като Shadow Control, Low Blue Mode, Dial Point и Frame Counter. Той предлага също настройки за входния лаг за постигане на бърза и отзивчива игра и поддръжка на Adaptive-Sync за визуално преживяване без накъсване и насичане.
Освен това мониторът идва с функционална стойка с широк обхват от възможности за накланяне, завъртане и настройка на височината до 150 мм. Това осигурява комфорт по време на продължителните геймърски сесии. Допълнителните функции включват USB-C порт с 90 W мощност на зареждане, USB хъб за удобно свързване на периферия и вградени говорители за богато звуково преживяване.
AG405UXC ще бъде наличен от юни 2023 г. на препоръчителна крайна цена от 1270 лв. с ДДС.

Снимки: AGON by AOC