Точно в 22:00 часа на 19 януари започва новата поредица от забавления и диви приключения, създадени от най-опитния авантюрист в света - Беър Грилс. За да е шоуто още по-интересно, той отново предизвиква група известни личности, които го придружават по време на пътешествията из някои от най-свирепите места на планетата.

Поредицата “В дивата пустош с Беър Грилс“ е едно от най-хитовите тв риалити заглавия през последните години, което стартира новия си, пети сезон по National Geographic. Сега пренася зрителите до отдалечени локации в САЩ и по света, включително мангрови гори в Панама, пълни с крокодили, и подводни пещери в Сардиния, най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в изпепеляващо горещата пустиня на Аризона. Авантюристите се изправят пред най-големите си страхове и се справят с всичко - от диви животни до висене от скали.

Беър Грилс с Чанинг Тейтъм

Известните личности изоставят временно светлините на Холивуд, за да тестват уменията си и да разберат дали ще издържат на тежките условия в дивата природа. Сред тях са отличената с „Оскар“ актриса Бри Ларсън (самият Капитан Марвел!), якият актьор и танцьор Чанинг Тейтъм, забележителният Закари Куинто – номиниран за награда „Еми“ и познат от „Стар Трек: Отвъд“, сериала „Герои“ и др.

Беър Грилс със Закари Куинто

 

Беър Грилс с Дейв Батиста

Останалите имена: Алекс Хонълд – професионален скален катерач, Арми Хамър – актьор, номиниран за награда „Златен глобус“, Боби Боунс – популярен радиоводещ от САЩ, Кара Делевин – световноизвестен модел, Дейв Батиста – екшън звезда, бивш професионален кечист, както и двамата актьори и комедианти Джоел Макхейл и Роб Ригъл.

Нямаме търпение да гледаме новите серии! Не забравяйте – на 19 януари в 22:00 по National Geographic!

Вижте още: Историята за смъртоносния вирус Ебола