На всеки му се е случвало да има спешна нужда да изчисти задния фон на конкретен свой фотос, а това може да бъде адски досаден процес. Дори и да имате на разположение Photoshop.

За щастие новата web услуга Remove.bg ще подобри цялостния процес на премахване фоновете от снимките на потребителите. Сайтът използва изкуствен интелект, който прави изчисленията. Необходимо е просто да ъплоуднете снимка и сайтът автоматично ще идентифицира човешките индивиди в снимката, ще премахне задния фон и ще ви предложи да свалите крайния резултат в .PNG формат.

В случая говорим за поредния случай на техника на машинно обучение, която днес се предлага на обикновените потребители като съвсем простичка на пръв поглед magic tool услуга.

Естествено Remove.bg не е съвършен продукт и може да срещне затруднения при по-мазнички снимки с неясни граници между отделните обекти. От друга страна крайните резултати са достатъчно адекватни, за да твърдим, че предлаганата услуга може да се справи с широк спектър от фотографии.

Искам да бъда известен! 10 популярни типа YouTube видеа, които да създадете сами

---

Петте най-интересни возила на света

Тагове:
Още от Play