В последните дни бе потвърдено, че звездата Брад Пит ще се присъедини към актьорския състав на най-новия филм на Куентин Тарантино. Това ще бъде деветият филм за режисьора и вторият, в който ще участва Пит, след екшъна „Гадни копилета“ от 2009 г.

Ексцентричният режисьор също така сподели името на екранното произведение. То ще се казва Once Upon A Time In Hollywood, а световната премиерата е насрочена за 9 август 2019 година. Действието ще се развива в Лос Анджелис през 1969 г. в пика на хипарското движение. С Брад Пит ще си партнира чаровният Леонардо ди Каприо. Двамата ще се потопят в персонажите на Рик Далтън (Ди Каприо), звезда от телевизионните уестърни, и неговият каскадьорен дубльор Клиф Буут (Пит). Двамата ще се опитат да пробият в Холивуд с помощта на Шерън Тейт, актриса, известна със своята смърт – част от убийствата на Чарълс Менсън.

Още не е сигурно дали фабулата ще има пряка връзка с Менсън и семейството му, но увлечението на Тарантино към насилието е всеизвестно и режисьорът едва ли би пропуснал такава възможност.

Междувременно той споделя, че през петте години, в които е писал сценария, често е прибягвал към лични спомени от неговото детство в Лос Анджелис. „За мен епохата на отминаващия холивудски блясък е особено интересна“ - споделя Тарантино. За съжаление продукцията беше забавена поради скандалите около компанията на Харви Вайнщайн, която е трябвало да продуцира филма. След тези случки Sony Pictures бяха тези, които дадоха зелена светлина на Тарантино.

С нетърпение ще следим повече информация относно Once Upon A Time In Hollywood, тъй като динамичното трио Пит, Ди Каприо и Тарантино не бива да се пропуска!

Тагове:
Още от Play