Ако някога сте мечтали да погледнете към изпълнената с надмощие и страсти вселена на The Witcher през призмата на невинно забавление за деца, то Netflix ще ви даде тази възможност. Стрийминг гигантът потвърди, че подготвя неизвестен засега спиноф на The Witcher, който ще бъде за по-малките зрители.

Създателката на сериала The Witcher Лорън Хисрич потвърди два нови проекта в неговата вселена: второ аниме, което ще бъде продължение на излезлия през лятото Nightmare of the Wolf, и сериал за деца The Witcher. Според нея той ще бъде пълен със забавно съдържание и ще може да се гледа от цялото семейство.

Дали в сериала ще видим актьорска игра, или ще бъде анимиран? Може би Гералт просто ще седи край лагерния огън и с дрезгав глас ще чете приказки преди лягане? Засега нищо не се знае. Не се знае и кога ще стартира въпросният проект, но в никакъв случай няма да бъдете лишени от The Witcher съдържание в близко бъдеще.  

Вторият сезон на The Witcher стартира на 17 декември, докато The Witcher: Blood Origin се очаква в края на 2022 г. Създателите споделиха, че  поради високия интерес към продукцията по всяка вероятност ще видим и трети сезон на сериала. 


Снимка: CD Projekt RED

Виж още: Marvel атакува българската версия на HBO Go с 19 продукции

 

Тагове:
Още от Play