За една бройка целият сюжет на Star Wars: The Rise of Skywalker да бъде предложен на наддаване извън Холивуд. По традиция Lucasfilm пази грижливо всичко, свързано със Star Wars, и сценарият на The Rise of Skywalker е бил принтиран на хартия, която уж не може да се копира, така че актьорите да могат да го носят у дома в подготовка за следващите сцени. Според Джей Джей Абрамс обаче един малко по-небрежен актьор изгубил сценария, който след това бързо се озовал в еВay.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Абрамс, който стои зад сценария на Star Wars: The Rise of Skywalker заедно с Крис Терио, разкри историята по Good morning, America, но отказа да разкрие самоличността на разсеяния актьор.

„Мерките за сигурност са невероятни. Компанията се притесняваше много да не изтече информация. Този актьор оставил сценария под леглото си и той бил открит от човека, който чисти дома му.След това сценарият бил препродаден и обявен на търг в Ebay. За щастие успяхме да си го върнем обратно, преди да е станало твърде късно“, разкрива той.

Това нямаше да е първият път, когато цял сценарий или голям спойлер са изтичали преди появата на даден филм, но имайки предвид колко сериозно гледа Disney на Lucasfilm и интелектуалната собственост на Star Wars, това определено щеше да бъде голям проблем.

Star Wars: The Rise of Skywalker излиза по кината на 20 декември.

Виж още: 8 важни ъпгрейда за есенния гардероб на всеки уважаващ себе си мъж

Тагове:
Още от Play