Отминалата година беше много успешна за група холивудски звезди, които набраха голяма популярност и се наредиха в челните позиции в бокс офиса.

Тази година на първо място по успехи сред дамите финишира самата Жена чудо, а именно израелската актриса Гал Гадот. Приходите от филмите „Жената чудо“ и „Лигата на справедливостта“ достигнаха над 1.4 милиарда долара в световен мащаб, изпреварвайки Ема Уотсън, която остана на второ място сред дамите.

В цялостното класиране на списание „Форбс“ Гал Гадот е на трето място. Преди нея са Дуейн „Скалата“ Джонсън („Спасители на плажа“ и „Джуманджи“), а на първо - Вин Дизел, чиито филми („Бързи и яростни 8“, "Пазителите на Галактиката 2") постигнаха успех от над 1.6 милиарда долара. Надолу по списъка са Джони Деп, Дейзи Ридли, Том Холанд, Крис Прат, Крис Хемсуърт и Джон Бойега, общо сумирайки десетимата най-успешни актьори за 2017 в Холивуд.

Въпреки че не стига до първото място, успехът на Гал Гадот е забележим. 32-годишната израилтянка е първата жена, която се класира толкова високо в бокс офис класацията на „Форбс“. Нейната харизматичност на екрана, както и бойните умения, които показва във филмите, я правят една от най-атрактивните екшън героини в последно време. Очакваме с нетърпение завръщането ѝ в „Жената чудо 2“, както и във втората част на „Лигата на справедливостта“. Двете продължения трябва да се появят на екран през 2019 година.