Представители на Warner Bros. присъстваха на Comic-Con Experience 2017 в Сао Пауло, Бразилия, където повдигнаха завесата за редица от планираните филми по комикси на DC. Изненадващо Suicide Squad 2 и Justice League Dark намериха място в този списък.

По-рано тази година беше официално обявено, че ще има Wonder Woman II, и от Warner Bros. потвърдиха, че той е в списъка с предстоящите филмови заглавия. Освен Wonder Woman 2 по време на Comic-Con Experience 2017 в Сао Пауло, Бразилия, бяха представени следните филми:

Aquaman

Flashpoint

Sucide Squad 2

Shazam

Batgirl (режисиран от Джос Уидън)

Green Lantern Corps  

Batman (режисиран от Мат Рийвс)

Justice League Dark

Някои от предстоящите филми със супрегероите на DC не бяха споменати на събитието: Cyborg, Deathstroke, Gotham City Sirens, Harley Quinn, Joker & Harley Quinn и NightwingJoker. Актрисата Марго Роби обаче потвърди, че са планирани няколко филма с нейната героиня Harley Quinn, но само един от тях бе официално потвърден по време на Comic-Con.

Възможно е да е твърде рано да коментираме предстоящите заглавия или пък Warner Bros. все още да не е решила да се ангажира конкретно с тези филми.

Тагове: