Go Guide Автокино под звездите акостира и на морския бряг. Три съвременни български филма, излъчени на екран с рекордна за породен род събития големина – 14 х 8 метра, ще ни припомнят забравения чар на автокиното. Гледаме „Ятаган“, „Екшън“ и „Завръщане“ в дните от 25 до 27 юни включително. Мястото е Морска гара Варна, а началният час на всяка от прожекциите 21:30 ч.

Морската ни столица Варна с право претендира за това наименование. Тук почитателите на културата могат да открият огромен брой привлекателни дестинации като държавната опера, драматичен и куклен театър, музеи и Двореца на културата и спорта. За нашето кино приключение обаче се отправяме към друго изключително интересно и известно място.

Морска гара е една от емблематичните локации във Варна. В окончателния си вид тя е построена през 1968 г. Сградата е на 3 етажа, като на третия етаж има панорамна тераса, от която се разкрива гледка към пристанищния комплекс. Яхтеното пристанище е редовен домакин и организатор на множество регати и състезания.


„Ятаган“

Новият български филм „Ятаган“ на режисьора Андрей Андонов, е комедия, която разказва една на пръв поглед абсурдна история, за която здравият разум не би допуснал, че е възможна.

„Завръщане“

Филмът „Завръщане“ е най-гледаният български филм за 2019 г. и в топ 10 на най-гледаните български заглавия след промените. Също така е изцяло реализиран в Пловдив с участието на режисьора Ники Илиев и звезден актьорски състав, сред които Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Башар Рахал и Диляна Попова. Романтичната комедия за четирима приятели, които се събират отново след 20 години в родния си град, е заснет на някои от най-красивите места под тепетата, а филмът е създаден с подкрепата на фондация „Пловдив 2019“.

„Екшън“

Новият български игрален филм „Екшън“ дава интересен и оригинален поглед към киноиндустрията и чуждестранните продукции, които се снимат за по-евтино у нас. Той е режисьорски дебют на Радослав Илиев и разказва историята на три хлапета с една обща мечта – да създадат най-великия филм от любимата им екшън поредица. Съдбата се намесва в живота им, когато при пътен инцидент те, без да искат, унищожават кола, пълна с наркотици, и трябва спешно да намерят огромна сума пари, за да компенсират лошите хора, чиято е стоката.

Прожекциите се организират с генералната подкрепа на нашите партньори от PokerStars - водещ работодател в iGaming индустрията, които ни дават възможността да споделяме всички тези запомнящи се моменти заедно.

Тагове:
Още от Play