Ако обичате да майсторите, въздишате по часовете по трудово от училище или просто сe радвате на приятни за окото изобретения за дома, ето начин да научите нещо ново и полезно.

С Go Guide Online Festival vol. 2 ще развихрите въображението си и ще покажете, че за творческото мислене и креативността няма граници... дори когато си бил затворен у дома. Всъщност точно принудителният престой навярно ви е направил гладни за творчески уъркшопи, яки арт инсталации и причудливи и вдъхновяващи активности.

Специално за да разбудим и вдъхновим твореца в теб, ще те срещнем с най-готините творчески заряди, за да откриеш нещо интересно за теб и дома - с помощта на Fashion Days, които подкрепиха арт сцените на фестивала.

Ако искаш да разкриеш всички тайни за отглеждането на любимите растения у дома, ще те срещнем с приятелите от Botanic Lab. Те ще отворят вратите на успешното интериорно озеленяване с полезни tips & tricks и всякакви съвети, които да приложиш на практика. Ако през времето у дома си копнял за някоя нова цветна авантюра, сега е моментът да я реализираш.

С помощта на специалистите ще научим как да подберем правилните растения за различните зони на дома, що е то „зелена динамична среда“, как най-лесно да пресадим нашия любим зелен приятел и какво ли още не.

Те ще ни заразят с цветно настроение (да се надяваме, че този израз вече не звучи толкова страшно), дори да не разбирате нищо от отглеждането на растение.

Ако си падаш по изящните изкуства, ти предлагаме да си сипеш чаша вино и в уюта на собствения си дом да предизвикаш художника в себе си. За това на помощ идват Sunny Room и специалният им клас за рисуване.

Знаем, че не е нужно да си виртуоз в изобразителното изкуство, за да постигнеш зашеметяващи резултати в класовете им.

Затова грабвай моливите и пастелите и се включвай смело. Ако пък си от онези 30 късметлии, които по-рано този месец спечелиха специални комплекти за рисуване от Fashion Days, които подкрепиха арт сцените на фестивала, нямаме търпение да видим какво ще направиш с тях.

Ако пък внезапно огладнееш, напомняме, че ресторантите на Takeaway.com са отворени и удобно доставят до вкъщи вкуса на познатото. 

За всички останали – бъдете вдъхновени и нека заедно развихрим творческия си потенциал този уикенд.

Още от Play