За един от следващите си филми режисьорът Тони Кей (American History X, Lake of Fire) се нуждае от робот, но вместо да използва компютърно генерирани ефекти, за да изобрази такъв, както са правели филмовите дейци в миналото, той иска реален робот, задвижван от изкуствен интелект. Сайтът Deadline съобщава, че Кей и продуцентът Сам Козе излязоха с идеята като част от предстоящия им филм 2nd Born, следващ скорошното издание на 1st Born.

Роботът, който Кей и Козе има предвид, ще бъде обучен в различни методи и техники на актьорското майсторство. И освен да го вземат в състава на филма, двамата също се надяват той да бъде признат от Screen Actors Guild.

Във 1st Born, режисиран от Али Ацхани, участват звезди като Вал Килмър, Денис Ричардс, Том Беринджър и Били Болдуин. Той се концентрира върху млада двойка, чиито ирански и американски семейства трябва да се съберат, за да ги подкрепят по време на тяхната сложна първа бременност. Някои от актьорите във 1st Born се очаква да се завърнат и за 2nd Born. Ще бъде интересно да се види как ще се чувстват те спрямо неочаквания колега робот на снимачната площадка.

Тагове:
Още от Play