След като беше банната от Twitch, защото демонстрира своите физически дадености пред своите абонати, девойката Amouranth „мистериозно“ е загубила голяма част от своите зрители, съобщава Metro.

Последните няколко месеца бяха изключително интензивни за провокативната дама, след като през септември беше банната от Twitch, показвайки „случайно“ специфични горещи региони от тялото си по време на стрийм.

Любопитен за отбелязване факт е, че след като банът ѝ беше свален, Amouranth почти удвои своите абонати, печелейки 410 хиляди нови последователи в рамките на една седмица.

Прочети още: Настана време за гласуване и печелене на награди (големи)

За нейно съжаление обаче успехът очевидно е бил краткотраен.

На 29-октомври дамата скоропостижно загуби 300 хиляди абоната, за което все още няма официално оповестена причина. Такава, която се обсъжда най-често обаче са ботове (очевидно стотици хиляди), които са премахнати от Twitch в рамките на една вечер. Компанията притежание на Amazon обаче не е обявила подобни мерки официално.

Защо сексапилната девойка е имала подобно количество ботове също за момента остава мистерия. Amouranth е известна в дигиталното пространство със секси косплейовете си и предизвикателно поведение. Явно такова поведение обаче не е достатъчно да задържи интереса на повечето ѝ абонати.

Тагове: