Sekiro: Shadows Die Twice е фантастична игра. В нашето ревю я определихме като „апотеоз на онова чувство за pride and accomplishment, но не по начина, по който го разбират Electronic Arts“.
Също така заключихме, че РС версията превъзхожда в техническо отношение двете конзолни алтернативи. Ако въпреки това все още не сте съвсем убедени в това твърдение имаме още един изключително сериозен аргумент: фен модове!

По-малко от два месеца след премиерата си, секцията от Nexus Mod посветена на играта вече може да се похвали с десетки различни модификации – от полезни като Sekiro Fps Unlock And More, до откровено налудничави.

Особено ярък пример за последния вид модове е Shrek the Ogre, който заменя един от най-гадните мини босове от началото на играта – The Chained Ogre с... Шрек!

Резултатът е меко казано шантав, но и странно забавен – особено ако гледате отстрани как симпатичния, зелен шишко смазва от бой някой Sekiro нууб.

Сред другите предложения в Nexus Mod можете да намерите неща като Costume Pack Mod, който ще ви позволи да играете като Ема, Геничиро или огромна зелена жаба; Native PS4 buttons с чиято помощ ще можете да играете по-комфортно РС версията с DualShock контролер, както и мод с който да промените външния вид на Едноръкия Вълк.

Още от Play