Тази година списанието за един по-интелигентен свят InGlobo отново обедини сили с най-голямата технологична медия в България HiComm, за да подготвят най-мащабния куиз, провеждан у нас: второто издание на InGlobo & HiComm Speed Quiz.

Повече от година след последния куиз на списание InGlobo, когато около 250 души тестваха своите знания и се забавляваха заедно и над 50 отбора си оспорваха готини награди, събитието отново съчета приповдигната атмосфера, приятелска надпревара и надуване на интелектуални мускули.

Макар че местата бяха ограничени заради обстановката в страната, всеки присъстващ може да потвърди, че настроението и забавлението не пострадаха от това – защото нищо не може да спре порива за знание и забавления. Напук на пандемията, макар и при всички мерки за хигиена, срещата надмина предишната масирана битка на мозъци, като ще остане в историята с много награди, забавление, приповдигната атмосфера и смях, който огласи Кино Кабана. И ни показа, че жаждата за знания и приятното прекарване са по-силни от всичко.

Водени от главния редактор на списание InGlobo Свилен Георгиев, отборите трябваше да отговорят на 100 въпроса. Съставени от двама до четирима играчи, те имаха само 3 минути за отговор на 20 въпроса. Категориите бяха най-различни: пътешествия, технологии, личности, история, изкуство и наука, като между тях беше отделено време за коктейл, напитка и лафче с приятели.

Както подобава на всяка истинска надпревара, участието е важно, но победите носят призове. Първите три отбора в InGlobo & HiComm Speed Quiz 2020 получиха страхотни награди. Осигурени от Нисан България, Jack Daniel’s, MDB Escape Rooms, Gift Come True и Фантасмагория бяха пътешествия, полети с делтапланер, езда, ескейп стаи, персонализирани гравирани бутилки, настолни игри и още вълнуващи преживявания. Основният партньор на събитието Jack Daniel’s пък очарова гостите в Кино Кабана и със специална колекция от коктейли, които да задоволят жаждата на гостите.

И така, благодарим на всички, които не се поколебаха да премерят сили, и до нови срещи!

Тагове:
Още от Play