Paramount Pictures обявиха, че към поредицата филми Jackass ще бъде добавен още един. Подгответе се за още една продукция, изпълнена с лудост, Jackass 4 пристига!

Това ще отбележи четвъртия филм в prank-сагата, като първият е пуснат през 2002 година. Следват още три филма, които общо носят на франчайза повече от 335 милиона долара в боксофиса. Разбира се, това няма да е Jackass, ако създателят Джони Ноксвил не е замесен. Той се завръща за четвъртия филм.

Виж още: Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър (РЕВЮ)

Paramount поема дирекционирането от Джеф Тримейн, който режисира първите три филма в допълнение с Bad Grandpa, отново с участието на Ноксвил. С него също се печелят умопомрачителните 151 милиона долара през есента на 2013, като продукцията бе пряко свързана с поредицата Jackass.

За какво ще бъде четвъртият филм? Точно за каквото са другите. Джони и приятелите му си правят шеги един с друг, заедно с което извършват различни опасни и странни каскади, които определено не трябва да се опитват у дома. Jackass 4 ще пристигне на големия екран на 5 март 2021 година.

Оцени:
Рейтинг: 3
Тагове:
Още от Play