Ако не сте разбрали - емоджитата са скучни и повечето милениъли не ги използват правилно (и по предназначение). Сигурно вече владеете и GIF до съвършенство, защото надпреварата за най-добра шега или споделено meme си заслужава. Но притежателите на iPhone имат едно скрито оръжие: експлодиращите съобщения. Съставянето им е лесно, като трябва да се комбинират няколко по-малко използвани функции на iPhone.

 
Първата стъпка е да изберете подходящо изображение - тук може би има най-много тънкости, като насоките са да изберете такова с открояващ се обект и да премахнете фона.  
За да направите това, докоснете и задръжте върху частта от изображението, която искате да "изрежете" - тя би трябвало да "изскочи". След това изберете Copy и отворете iMessage.  
Поставете снимката в полето за изпращане, но не избързвайте и задръжте бутона за изпращане. Ще се появят опции като Slam и Invisible Ink, но вие търсите наистина категорично заявление. За това изберете Screen и след това Send With Echo. Време е най-накрая да натиснете бутона Send и да се насладите на произведението си. От вас зависи дали искате да изпратите тази забранена техника, или да кажете на приятелите си как да го направят.  

Снимки: Unsplash

Виж още: 5G модемът на Apple идва, но какво означава това за вашия iPhone?