Много фактори спомогнаха за финансовите затруднения на GoPro през последните години, включително и липсата на нужда от ъпдейт, за разлика от смартфоните, които въпреки спадовете все още се ъпдейтват регулярно от много потребители.

YouTube каналът Imaginative Guy обаче демонстрира нетипична причина за ъпгрейд. И тя не се състои в още по-добра видео стабилизация. Неее, нещо далеч по-симпатично. Като създаването на миниатюрен аквариум от кутията на камерата.

Адски забавният хак (нека си пожелаем повече подобни хакове) не изисква големи усилия за изпълнението му. Просто трябва да можете да боравите добре с поялник. Нещо повече, в своето видео Imaginative Guy демонстрира не само крайния резултат, но и как се е стигнало до него – стъпка по стъпка.

Така де, наместо класиката „златна рибка в овална купа получаваме напълно функциониращ аквариум, който съдържа дори миниатюрна CO2 машина, която да поддържа живота на симпатичните рибки.

Естествено, аквариумът не е подходящ за нещо повече от няколко гупи и хелери, но пък за сметка на това изглежда адски добре.

Видеото следва: