Марк Ръфало, който се превъплъщава в ролята на Хълк/Брус Банер във филмите "Отмъстители", е известен с това, че е голям бърборко. Така че когато в петък вечер Ръфало гостува в шоуто на Джими Фалън по повод четвъртата част на поредицата, феновете се залепиха за телевизорите. Всички тръпнеха в очакване Ръфало да се изпусне за най-голямата тайна на Marvel: името на "Отмъстителите" 4.

Не е ясно дали Ръфало наистина изрича името, или просто мърда устните си, но продуцентите на шоуто заглушават думите му, сякаш наистина е разкрил името на филма.

Ръфало все пак издаде една голяма улика. Той казва на Фалън, че заглавието е "някъде там", което означава, че всеки, който иска да прерови милионите слухове за заглавието, може да се добере до истината.

Мнозина очакват заглавието да е мрачно, вероятно да препраща към някои от големите отмъстители, за които се предполага, че няма да оцелеят във филма. Онлайн цикурлират десетки предположения, включително Avengers: Fallen Heroes, Avengers: Final Hour, Avengers: Infinity Gauntlet и Avengers: End Gamе.

Не липсват и заглавия, измислени от фенове с чувство за хумор като например Avengers 4: Black Panther Goes Bye-Bye Forever и Avengers: I Used To Be Able To Do This All Day, But Now I'm Dead. (Последното е известен цитат на Капитан Америка; aктьорът Крис Евънс официално обяви, че се отказва от ролята.)

Тагове:
Още от Play