Изглежда, че магията на Кевин Смит работи и симпатичният режисьор е привлякъл истинско съзвездие от актьори за новата си анимационна поредица Masters Of The Universe: Revelation. Сред тях са неговият дългогодишен екранен и житейски другар Джейсън Мюс, Сара Мишел Гелар, звездата от Game of Thrones Лена Хеди, Джъстин Лонг, Марк Хамил и Керин Конрой.

Особено интересно е присъствието на Хамил и Конрой, тъй като по този начин двамата отново ще работят заедно, след като дадоха гласовете си съответно на Жокера и Батман в анимационния сериал Batman: The Animated Series. Това не е единствената повторна среща обаче; Хамил и Хеди имат главни роли в сериала The Dark Crystal: Age of Resistance, който може и да не получи втори сезон, въпреки че първият се прие доста добре.

Ако тези имена не ви стигат, в поддържащите роли ще чуем още музиканта Хенри Ролинс, Алиша Силвърстоун, Стивън Руут от Barry и Дидрих Бадер от Veeр.

Анимацията в Masters Of The Universe: Revelation се прави от студиото Powerhouse Animation, което вече работи по анимационните Castlevania и Seis Manos на Netflix.

Masters Of The Universe: Revelation още няма дата на излизане, но за да загреете, още сега може да изгледате She-Ra and the Princesses of Power по Netflix, който е доста добър.

Виж още: Снимките на втория сезон на The Witcher почват, но не го чакайте скоро

Тагове: