Дългоочакваният Sherlock Holmes 3 продължава напред с нов режисьор в лицето на Декстър Флечър. Режисьорът на Rocketman заменя Гай Ричи и феновете трябва да бъдат щастливи, че най-сетне има някакво положително развитие за екшън комедията.

Гай Ричи режисира първите две части, започвайки с оригиналния Sherlock Holmes през 2009 г. и продължавайки с Sherlock Holmes: A Game of Shadows през 2011 г. Именно Ричи въведе Декстър Флечър в голямото кино с незабравимия Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Първоначално Sherlock Holmes 3 трябваше да излезе по кината през декември 2020 г., но по-рано тази година стана ясно, че е отложен едва за декември 2021 г.

Робърт Дауни Джуниър се завръща за главната роля в Sherlock Holmes 3, след като на практика прекара последното десетилетие в киновселената на Marvel като Железния човек. След Avengers: Endgame актьорът приключи амплоато си на Тони Старк и още миналото лято загатна, че ще се върне на екран като Шерлок Холмс.

Очаква се Джуд Лоу отново да влезе в ролята на Уотсън, но това официално не е потвърдено. Независимо от всичко ще бъде трудно да си представим Sherlock Holmes 3 без Лоу, особено като имаме предвид, че именно той изрази вълнението си от предстоящата трета част миналата година.

Виж още: Първият филм на Дейвид Финчер от години насам е оригинална лента за Netflix

 

Тагове:
Още от Play