Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Карън Гилън и Джак Блек се завръщат в джунглата. Sony дебютира първия трейлър на Jumanji: The Next Level, продължение на хита Jumanji: Welcome to the Jungle.

В предстоящото приключение бандата се връща в Джуманджи само за да открие, че видеоиграта изглежда малко по-различна. Този обрат е, че дядовците (играни от Дани де Вито и Дани Глоувър) на двама оригинални играчи се прехвърлят в играта като аватари на Джонсън и Харт. Новите играчи ще трябва да се борят с природните стихии и капани, за да избегнат опасностите, които ги дебнат, и да спасят Джуманджи.

„Следващото приключение е още по-голямо предизвикателство и не забравяйте, че бъдещето на Джуманджи е във вашите ръце”, предупреждава екипажа Рис Дарби, който е в ролята на виртуалния ръководител на играчите в играта.

Джейк Касдан се завръща като режисьор на филма, написан по сценарий от Джеф Пинкър и Скот Розенберг. Този път рапърката Awkwafina, Дани де Вито и Дани Глоувър се присъединяват към актьорите.

Jumanji: Welcome to the Jungle, базиран на филма от 1995 г. с Робин Уилямс, се превърна в огромен боксофис хит, като спечели над 962 милиона долара по света. Последващата част идва в кината на 13 декември.

Виж още: Дебютен трейлър на обещаващата българска лента „Бащата“

 

 

Тагове:
Още от Play