Sony Pictures задвижи работата по следващата част от култовата поредица „Ловци на духове“ и вече знаем кой ще режисира филма. Това е Джейсън Райтман, чийто баща Айвън режисира първите два филма от поредицата.

Айвън ще бъде и съавтор на сценария за лентата, а снимките започват още това лято. Sony планира да направи премиерата през лятото на 2020 г. Според източници от Холивуд новият филм ще бъде продължение на втората част от 1984 г. и няма да бъде свързан с противоречивата част от 2016 г. Същите източници не са сигурни дали това означава, че оригиналните актьори ще се завърнат, но и да го направят, най-вероятно няма да бъдат в главни роли. Това е така, защото според слуховете Райтман вече прослушва младежи за четири мистериозни роли. 

Sony и Джейсън Райтман имат добри взaимоотношения, след като гигантът продуцира най-новия му филм The Front Runner. Въпреки че рибуутът „Ловци на духове“ от 2016 г. разочарова критично и комерсиално, поредицата все още е приоритет за студиото.

Този филм ще бъде и първата високобюджетна продукция на Райтман, който е известен с филми със среден бюджет като „Високо в небето“.   

Тагове: