The Mandalorian е може би най-успешната продукция на Disney+ до този момент. Сега сериалът получава и 8 документални серии, които ще разкрият подробностите около създаването му. Първата от тях ще дебютира на 4 май (известен като деня на Star Wars). След това всеки петък ще излиза нов епизод.

Disney Gallery: The Mandalorian ще покаже най-различни процеси от продукцията на хитовия сериал чрез интервюта с актьорите и снимачния екип. Това ще включва и невиждани досега кадри. Тази нова продукция ще помогне и за един от най-големите проблеми на стрийминг платформата – липса на ново съдържание. Като всяка друга компания Disney също понесоха тежък удар от пандемията. Тя наложи временно спиране на заснемането на нови сериали.

Disney Gallery: The Mandalorian ще запълни поне за известно време тази дупка, а и ще даде нова доза Star Wars на феновете. Горещо очакваният втори сезон на The Mandalorian приключи снимки преди пандемията и засега Disney не са обявили промяна в графика за пускането му. Очаква се той да излезе през октомври тази година.

Вижте още: Още една причина да си останеш вкъщи – новият брой на GoGuide идва директно на дивана ти

Тагове: