След като поредицата "Бързи и яростни" по всяка вероятност достигна зенита си, на дневен ред за Холивуд е да потърси по-свеж прочит, залагайки на два от най-колоритните образи от изключително популярната и успешна серия – Люк Хобс и Декард Шоу.

Двамата неохотно поемат опасна самостоятелна мисия, залогът за която е бъдещето на човечеството. В ролите на лоялния агент на Американската служба за дипломатическа сигурност Хобс и изпадналия в нелегалност бивш агент на британските елитни войски Шоу се завръщат екшън звездите Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм.

Разбира се, филмът включва и напълно нови лица като кибернетично усъвършенствания терорист Брикстън (Идрис Елба) и Хейти Шоу (Ванеса Кърби), блестящ агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу. Всички те си дават среща в дебютния трейлър към лентата.

След осем филма, докарали световни приходи от близо 5 млрд. долара, на "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" се залага много да продължи успешния път на една от най-популярните екшън поредици от последните две десетилетия.

Режисьор е Дейвид Лийч, а лентата е по сценарий на Крис Морган ("Бързи и яростни").

"Бързи и яростни: Хобс и Шоу" идва в кината и IMAX на 2 август.

Тагове: