Universal разпространи дебютния трейлър на 25-ия филм на най-успешния франчайз в света = Джеймс Бонд. Новата лента носи името „Смъртта може да почака“ (No Time To Die)

Главоломният успех на предишните филми от света на култовия Агент 007 съвсем естествено предполага очакванията на зрителите да са огромни. И напълно в стила на Бонд можем да заявим, че още първото видео от продукцията дава сериозна заявка за нищо по-малко от истинско зрелище, разтърсващ сюжет и едно актьорско присъствие от висока класа. Освен Даниел Крейг, който за пети път се превъплъщава в ролята на тайния агент и е най-успешен Бонд на всички времена, участие в „Смъртта може да почака“ вземат и редица други изключителни актьори. Рами Малек, който надхвърли очакванията на зрители и критици с ролята си в „Бохемска рапсодия“, предизвика истинска сензация с новината, че в „Смъртта може да почака“ той влиза в кожата на злодея.

Мистериозният му образ, който представлява изключителна заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за успешна симбиоза между едни от най-впечатляващите холивудски актьори. Сред останалите звезди във филма са Лашана Линч („Капитан Марвел“), която ще бъде изключително противоречив герой във филма и успя да привлече доста внимание със спекулациите дали ще бъде следващият Агент 007, невероятната Леа Сейду („Мисията невъзможна: Режим Фантом“), която запомнихме още със „Спектър“ и със сигурност искахме да видим пак, Наоми Харис (007 координати: „Скайфол“, „Спектър“, „Карибски пирати: На края на света“) като един от най-вдъхновяващите образи, Ралф Файнс също се завръща като М, поемайки щафетата от Джуди Денч, Бен Уишоу, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Киниър и други.

В „Смъртта може да почака“ плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. А този път може би и най-опасната. Но очаква ли някой Агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също. А това означава единствено, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин!

Наистина ли Смъртта може да почака? Ще разберем всичко на 10 април в кината и IMAX.

Трейлърът следва:

Още от Play