Феновете най-накрая научиха заглавието на 25-ото юбилейно издание на култовата поредица за Джеймс Бонд. То ще се казва No Time to Die и ще е на голям екран през април 2020 г., обявиха неговите продуценти Майкъл Дж. Уилсън и Барбара Броколи.

В ролята на легендарния Агент 007 за пети път влиза Даниел Крейг, а режисурата е поверена на небезизвестния Кари Фукунага ("Безродни зверове", тв сериалът "Истински детектив"). Сценаристи са Нийл Първис и Робърт Уейд ("Спектър, 007: Координати Скайфол"), Кари Фукунага, Скор З. Бърнс ("Заразяване", "Ултиматумът на Борн") и Фийби Уолър-Бридж (тв сериалите "Убивайки Ийв" и Fleabag).

В No Time To Die Джеймс Бонд вече не е на активна служба. Известният шпионин се е отдал на спокоен живот в Ямайка, когато бива повикан от стария си приятел от американските тайни служби Феликс Лайтър, за да помогне за спасяването на отвлечен учен. Мисията да спасят въпросния учен се оказва доста по-коварна от очакваното, хвърляйки Бонд по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология. В образа на злодея ще влезе носителят на "Оскар" Рами Малек.

"Казино Роял", "Спектър на утехата", "007: Координати Скайфол" и "Спектър" заедно натрупаха международен боксофис от 3.1 милиард долара. "007: Координати Скайфол" (1.1 милиард долара) и "Спектър" (880 милиона долара) са двата най-касови филма от поредицата за Джеймс Бонд.

Премиерата на No Time to Die е насрочена за 8 април 2020 г., а в идните месеци очакваме и първи трейлър. 

Виж още:Една от най-големите кино легенди се завръща (ВИДЕО)

Още от Play