Warner Bros. представи първия трейлър за дългоочакваното анимационно продължение „LEGO: Филмът 2“ (LEGO Movie 2: The Second Part). То ще се появи в началото на следващата година, но вече имаме първи поглед към това, което можем да очакваме. Режисьорът на "Тролчета" Майк Мичъл влезе в режисьорската роля и тук, този път заедно с Триша Гъм, а дуото Фил Лорд и Крис Милър продължават да участват като продуценти.

Този трейлър е свеж и готин, тъй като се основава директно на края на "LEGO: Филмът", за да ни пренесе в постапокалиптична пустош, в която Емет напълно отрича всички ужасни неща, които се случват. Трейлърът не издава прекалено много от сюжета на филма, който включва дори такива теми като различия между половете, изпълнен е с готини шеги, страхотна анимация и доза Beastie Boys.

Продължението на изненадващия хит от 2014 година отне малко повече време, отколкото публиката очакваше. Първо, аниматорът на "LEGO: Филмът" Крис Макай бе сочен за режисьор на продължението, но се оттегли и всъщност пое  "LEGO филмът: Батман". След това Роб Шраб от сериала "Колеж „Грийндейл“ се ангажира, но година по-късно се отказа от проекта заради творчески различия.

Вижте трейлъра на „LEGO: Филмът 2“ по-долу. Втората част пристига на 8 февруари 2019 година, а с озвучението на главните роли са се заели Крис Прат, Елизабет Банкс, Чанинг Тейтъм, Уили Арнет, Джона Хил, Тифани Хадиш, Стефани Беатрис и Артуро Кастро.

Тагове:
Още от Play