Първият публичен трейлър на режисирания от Джон Фавро Star Wars сериал The Mandalorian изглежда фантастично. Въпросният съдържа бойни сцени с комически кораби, сражаващи се дроиди и конфронтации лице в лице. Тоест очаквани за "Междузвездни войни" сцени. Цялостното настроение на видеото обаче е доста по-лудо от традиционните Star Wars филми, като в същото време се и усеща като класически Srar Wars.

Прочети още: Android по стъпките на Windows?

The Mandalorian ще бъде една от най-големите премиери в новата стрийминг услуга на Disney, кръстена Disney +. Продукцията е вдъхновена от любимия на мнозина ловец на глави Боба Фет. Главният герой в The Mandalorian ще бъде изигран от Педро Паскал (Game of Thrones), а творбата на Джон Фавро би следвало да запълни сюжетни празнини след „Завръщането на джедаите“, разпада на Империята и сформирането на Първия ред.

The Mandalorian е и една от големите надежди на Disney да привлече зрителите към своята стрийминг услуга – компанията се надява до края на 2020 година да има около 10 милиона потребители и продукции като споделената в този текст, които са големите козове на гиганта.

The Mandalorian ще дебютира в Disney + на 12 ноември. Услугата ще струва на желаещите 6.99 долара на месец. Все още липсва информация дали и ако да - кога можем да я очакваме на родна територия.

Видеото: