Disney току-що пусна трейлър  на втория и последен сезон на своя анимационен сериал Star Wars Resistance. Вече знаехме, че втори сезон ще има, но голямата новина е, че сега той ще бъде и последен. Въпреки това Star Wars Resistance ще слезе от екран с размах – очакваме появата на Кайло Рен, лидерът на First Order от филмите The Force Awakens и The Last Jedi.

Самият Star Wars Resistance разказва историята на млад пилот от Съпротивата и неговите приближени, които бягат от The First Order. Събитията от втория сезон на сериала ще се развиват успоредно с тези от The Last Jedi и като хронология ще доведат до началото на историята във филма Rise of Skywalker, който очакваме по кината през декември.

В трейлъра виждаме още познати лица като капитан Фазма и По Дамерън. Надяваме се, че и други видни фигури от вселената на Star Wars ще намерят място в новия сезон.

Движеща сила зад сериала е Дейв Филони, който помогна за създаването на Star Wars Rebels и Star Wars The Сlone Wars. Star Wars Resistance ще има премиера на 6 октомври по стриймнг канала DisneyNow и Disney Channel.

Виж още: Warner обяви премиерната дата на космическата одисея Dune!

 

Тагове: