Wonder Woman с Гал(ето) Гадот се завръща на големия екран, за да спаси света, но този път тя не се бие през Първата световна война.

Първият трейлър на Wonder Woman 1984 изпраща супергероинята в десетилетието на смешните прически, неоновите знаци и Ghostbusters. Това е и десетилетие от Студената война и точно в нейните рамки се развива новата история на Wonder Woman.

„Тя е самотна, изгубила е всичките си приятели и е готова да направи това, което трябва“, казва самата Гал Гадот по време на Comic-Con в Бразилия.

За сюжета на Wonder Woman 1984 не се знае много, но е ясно, че Даяна Принс се изправя срещу Съветския съюз и ще си намери майстора в лицето на могъща суперзлодейка на име Cheetah. Тя е част от вселената на комикса още от 1943 г., но това е първият път, когато Cheetah се появява във филм с Wonder Woman. В ролята е живата легенда на Saturday Night Live Кристън Уиг.

Wonder Woman 1984 е деветият филм от DC Extended Universe и четвъртата поява на Wonder Woman в тези рамки. Във филма участват още Крис Пайн и Педро Паскал.

Wonder Woman излиза по кината на 5 юни 2020 г.  

Виж още: Кокаин, ФБР и PS4 в история като на филм

 

Тагове: