Изминали са петнайсет години, откакто Дани Ранд, единствен син и наследник на корпорация за милиони долари, е изчезнал безследно след самолетната катастрофа, убила родителите му. Сега той се завръща, за да поиска наследството си... и да разкрие тайни, за които никой не подозира. Това виждаме в първия официален и пълнометражен трейлър на "Железния юмрук" (Iron Fist), пуснат за широката публика от Marvel и Netflix. Ще станем свидетели на историята на поредния супергерой, изскочил от страниците на комиксите. В главната роля влиза актьорът Фин Джоунс - познат на мнозина като Лорас Тирел от "Игра на тронове".

Историята на Железния юмрук се разгръща на фона на Ню Йорк, където Дани Ранд ще открие, че враговете понякога се крият зад лицето на приятели и че силите, с които се е сдобил, трябва да се употребят в защита на невинни хора. От трейлъра става ясно, че в петнайсетгодишното си отсъствие наследникът на фамилията Ранд е тренирал бойни изкуства при мистериозния клан К'ун Л'ун и е получил огромна, свръхчовешка сила в ръцете (юмруците) си, които засияват, когато тя се активира. Дани ще трябва да балансира между отговорностите си към завещаното от баща си и новите си задължения като Железния юмрук.

В новия сериал, който е четвърти от поредицата Marvel на Netflix (след "Джесика Джоунс", "Daredevil" и "Люк Кейдж") ще вземат участие и Джесика Хенуик като Колийн Уинг, Дейвид Уеъм като Харолд Мичъм, Джесика Струп в образа на Джой Мичъм. За кратко се появява и медицинската сестра Клер Темпъл, позната на публиката най-вече от "Люк Кейдж", която заявява, че е "необходим герой със специални умения, за да се справи с враговете".

Насладете се на първия истински поглед към "Железния юмрук".

Вижте и как върви дотук битката на супергероите на малкия екран!