Най-скъпият филм в историята на Netflix ще дойде от двойка режисьори, които знаят добре как да правят боксофис хитове: дуото Джо и Антъни Русо, което стои зад Avengers филмите Endgame и Infinity War.

Новият им филм за Netflix се нарича The Gray Man и в него един срещу друг ще мерят сили като двойка наемни убийци Раян Гослинг и Крис Евънс. Базирана на популярната серия романи от Марк Грийни, лентата се представя като зрелищен екшън от мащабите на филм за Джеймс Бонд. Това е амбициозен ход от страна на Netflix, но не е изненадващо, че компанията е готова да задели още пари за блокбъстъри след хитове като Extraction, който братята Русо продуцираха и написаха, The Old Guard и 6 underground. Дори високобюджетни издънки като Bright в крайна сметка помогнаха на Netflix да привлече нови абонати.

Ако всичко мине добре, The Gray Man може да бъде началото на нова голяма поредица за Netflix. Гослинг дори е дал съгласието си да участва в продължение, ако първият филм е успешен. Снимките ще започнат тази есен или следващата пролет съобразно ограниченията от пандемията, така че не очаквайте завършената продукция преди края на 2021 г.

Преди ден Netflix обяви, че е набрал 10 милиона нови абонати за последното тримесечие и цели 26 милиона от началото на годината.    

Снимка: Pikrepo

Виж още: Изтегли или обнови phyre от AppGallery и може да спечелиш Huawei P40 Pro

 

Тагове:
Още от Play