С днешна дата Samsung стартира официалните продажби в България на двата флагмана от серията Galaxy Note – Note10 и Note10+. С водещи в индустрията характеристики Note10 и Note10+ дават на потребителите палитра от възможности да изразят креативния си потенциал и да превърнат всеки един момент в специален. С обновен S Pen, професионална камера, творчески инструменти и мощна батерия двата модела предлагат производителност без аналог на пазара.

За първи път серията Galaxy Note10 идва в два размера, за да могат потребителите да изберат най-подходящия смартфон за тях. Galaxy Note10 е с 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино и е най-компактният Note, създаван до момента. Galaxy Note10+ е с 6.8-инчов Инфинити дисплей като на кино и е най-големият форм фактор в серията досега, но същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

И двата модела са оборудвани с Dynamic AMOLED дисплей. С HDR10+ сертификат и динамичното картографиране на тонове снимките и видеата са по-ясни от предишни модели Note и са придружени от забележителна и широка цветова гама.

Galaxy Note10 и Galaxy Note10+ добавят нови функционалности на познатия S Pen, който идва с обновен дизайн и възможност за превръщане на ръчни записки в дигитален текст само с един клик. Чрез функцията Air actions имате възможност да управлявате устройството само с жестове посредством металния стилус.

За всички, които търсят още повече начини за изразяване, Galaxy Note10 предлага иновативни AR и 3D технологии в камерата за създаване на динамични рисунки, ефекти и анимации. Благодарение на 3D Scanner, първия в серията Notе досега, DepthVision камерата на Galaxy Note10+ може да сканира даден обект и мигновено да го превърне в подвижно 3D изображение.

И двата смартфона Galaxy Note10 идват с батерии, които лесно издържат цял ден интензивна работа. Galaxy Note10 разполага с батерия с капацитет 3500 mAh, а Galaxy Note10+ с 4300 mAh и функция за супер бързо зареждане. Само с 30 минути жично зареждане с мощност от 45 W1 устройството е готово да издържи натоварването на деня. Безжичното PowerShare зареждане е налично в двата нови модела от серията, за да може да презаредиш удобно Galaxy Watch, Galaxy Buds или друго Qi-съвместимо устройство, използвайки своя Galaxy Note10.

Ако новите флагмани на Samsung са ви впечатлили и вече имате своя фаворит, не е нужно да чакате до заплата, може да се възползвате от А1 Кредитна карта. Научете повече.

Вижте още: Ще издържи ли Galaxy Note 10+ най-тежкия тест за здравина? (ВИДЕО)