Samsung подготвя нова серия смартфони, която би трябвало да дебютира през 2019 година. Въпросната се зове Galaxy Rize, като към днешна дата все още не е ясно какъв клас телефони ще носят нейното лого.

Марката е запазена за Великобритания и Мексико и се отнася до Samsung Rize10, Samsung Rize20 и Samsung Rize30. Отново, става въпрос само за конкретни имена. Тоест не е известно все още какво точно ще представляват смартфоните от новата линия.

Различно слухове вещаят, че за 2019 година корейският гигант планира три версии на своите флагмани. До този момент се смяташе, че те ще носят имената Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus и Galaxy S10 Lite.

Според 91Mobiles обаче, Rize серията смартфони ще бъде съставена от представители от среден клас.

Друг слух обаче твърди, че Rize ще бъде финалното име на гъвкавите телефони на компанията, които ще дебютират през 2019 година.

Промяната и изборът на подобно име звучи логично, предвид факта, че Samsung ще празнува десетата годишната от началото на своята флагманска S серия.

Ще научим официалните планове на корейския гигант за 2019 година по време на Mobile World Congress 2019 в края на февруари.

Samsung QE85Q900R - 8К ТВ рез(в)олюция (РЕВЮ)

---

PS Classic – Burdega с носталгия (РЕВЮ)

Тагове: