С течение на времето слуховете около PS5 се засилват все повече. Последните твърдят, че конзолата от следващо поколение на Sony ще бъде разкрита на PlayStation Meeting през март, когато ще се даде и стартът на предварителните поръчки.

Информацията идва от Twitter потребителя @PSErebus, който преди това правилно отгатна датата на пускането на The Last of Us Part 2. Въпреки това масово хората са все още скептични относно каквито и да било слухове. Tweet-ът, който заявява, че предварителните поръчки ще започнат през март, е публикуван през декември и оттогава насам той бива retweet-ван напук на всички, които твърдят, че PS5 разкриването ще бъде през февруари.

Виж още: Huawei Mate 30 Pro (РЕВЮ): Животът е хубав и без Play Store

Евентуално разкритие през март (и предварителна поръчка) има смисъл. Всички очаквахме това да се случи през февруари, но няма никакво изявление от Sony за това събитие. Няма да се изненадаме, ако компанията има събитие, планирано за март, а не през февруари – в края на краищата Sony винаги са пълни с изненади, когато става въпрос за PS5.

По един или друг начин можем очакваме в близко бъдеще разкритието на конзолата, но няма да знаем точно кога, докато Sony не реши да ни разкрие подробностите.

Тагове: