През март 2016 г. стана ясно, че ветераните Стивън Спилбърг и Харисън Форд ще си дадат среща отново за заснемането на “Индиана Джоунс 5”. Първоначално филмът се очакваше през юли 2019 г., но сега вече знаем, че неговата премиера ще бъде на 10 юли 2020 г.

Самият Спилбърг разкри, че снимките на филма ще започнат през април 2019 г. и ще се проведат във Великобритания. Именно това е мястото, където навремето Спилбърг засне части от “Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход”. За момента все още не знаем много за сюжета, но какъвто и да е той, участие в него няма Джордж Лукас, тъй като това е първият филм от поредицата, без той да е част от сценаристкия екип.

До края на тази година Спилбърг ще подготвя както “Индиана Джоунс 5”, така  и следващия му филм, а снимките на двата ще бъдат един след друг, съответно през 2019 г и 2020 г., както режисьорът е правил и преди.   

В момента Спилбърг има още няколко незавършени проекта, единият от които е The Kidnapping of Edgardo Mortara. Другият е римейк на “Уестсайдска история”, а третият – биографичен филм за Ленард Бърнстейн.   

Вижте и с какво успя да ни впечатли Far Cry 5 и как да се включите в надпреварата за две страхотни награди!

Тагове:
Още от Play