В рамките на последния уикенд, макар и времето навън да предполагаше излизане сред природата, останахме у дома не само поради ограниченията, но и заради Stayhomefestival.bg. Останахме да потанцуваме с изключително талантливи млади хора, които превърнаха двата почивни дни в празник на творческия дух.

Не без помощта и на някои от най-талантливите български бармани, колегите от GoGuide създадоха коктейли, които да държим, докато невероятни музиканти и диджеи ни хванаха виртуално за ръка, раздвижвайки ни физически и духовно.

Истината е, че макар и от домовете ни, успяхме да усетим емоцията на града и сме все по-нетърпеливи да се срещнем с всички тези хора и на живо по улиците, в баровете, на сцените.

Малко конкретика - два танцови класа дадоха ритъм на фестивала, съответно ни окуражиха да бъдем щури и смели, когато използваме движенията си, за да изразим себе си.

Танцовите класове по време на фестивала станаха факт благодарение на партньорите ни от easybook.bg, с които можеш да резервираш вълнуващо преживяване бързо и лесно.

В единият от дните с магията си ни дариха разкошните суинг маймунки Swingin Monkeys.

В неделя рязко скочихме в алтернативна територия - фундаментален урок по брейк от Footprintz. Момчетата се постараха не само да ни покажат движенията, но и да ни въвлекат в теорията на стила и да запалят искрата към цялото стрийт течение.

Естествено цялата амалгама от емоции беше Delivered by Takeaway.com.

Още от Play